Сендвич панел од карбонских влакана 

Гет Прице

Хвала што сте послали!

Бриеф Детаил

Заврши

Хигх Глосси

Мат

Полу-мат

Веаве

Кепер/Плаин

Ковани

Унидирецтионл

Дебљина

Најтањи: 0,2 мм

Најдебљи: 30 мм